Bryllupsfotografer med stor erfaring

En bryllupsfotograf laver bryllupsbilleder fordi fotografen brænder for det. Bryllupsfoto er en niche indefor fotografiet som modefoto og reklamefoto. Nogle fotografer er gode til det ene og andre fotografer er gode til noget andet.

bryllupsfotograf i Vejle

AsmussenFoto er en del af Vores Store Dag teamet

At være bryllupsfotograf kræver meget omstillingsparathed på selve dagen og især en evne til at holde hovedet koldt. Da ingen tidsplaner, om de er nok så planlagte holder. Der skrider altid ekstra værdifulde minutter ved transport, gæster, festen og meget andet.

Anbefaling af bryllupsfotograf

Min erfaring fortæller mig at der egentlig kun er få fotografer der formår at lave bryllupsbilleder der ikke blot er registreringer af brudeparret i deres fine tøj, men faktisk udstråler det eventyr en bryllupsdag er for de fleste brudepar.

Vores Store Dag, er uden tvivl de fotografer jeg mener leverer en god og stabil vare. De er både kreative og får også alle de klassiske elementer ved bryllupsfotograferingen med.

De laver flotte forberedelsesbilleder af både bruden og gommen, de fanger alle de smukke og følelsesladede billeder fra selve vielsen i kirken. De sjove og hyggelige øjeblikke ved receptionen og selve bryllupsfesten, for slet ikke at tale om de stærke og fotokunstneriske bryllupsportrætter.

bryllupsfotografi

Bryllupsfoto ved prisvindende bryllupsfotografer

Bryllupsfotograferne ved VSD har deltaget med deres bryllupsfotos i mange internationale fotokonkurrencer og flere gange er det blever til flotte medaljeplaceringer.

Bryllupsfotografering i ved VSD foregår i hele Danmark og ingen opgaver er ifølge dem for små. Jeg kan derfor som fotokunstner kun varmt anbefale fotograferne ved Vores Store Dag.

Der er mange fotografer der tilbyder bryllupsfotografering, men jeg synes der er få der faktisk benytter muligheden til at lave billederne kreative og spændende.

Derfor anbefaler jeg gerne Vores Store Dag.

fotograf bryllup

Kreative bryllupsbilleder

Når en bryllupsfotograf bevæger sig ud for at lave bryllupsbilleder, bør man altid have en plan med billederne, et slags “storyboard”. At komme velforberedt, sikrer at brudeparret føler sig trygge ved fotografen. Herudover, ved enhver fotograf, der har arbejdet, som bryllupsfotograf, at tiden er en utrolig stor faktor på en bryllupsdag.

Brudeparret har sjældent mere end små 60 minutter afsat i deres stramme program til de officielle bryllupsportrætter. Derfor skal man hurtigt kunne omstille sig til vind og vejr, hård sol, kedelig lokation osv. Det kræver både erfaring og forberedelse. Skal man så samtidig lave kreative bryllupsbilleder, så stiller det endnu større krav til fotografens rutine og erfaring.

bryllupsfotograf pris

Dygtige bryllupsfotografer kommer ikke af sig selv

At blive en dygtig bryllupsfotograf, kræver mange års erfaring og træning. Dygtige bryllupsfotografer kommer ikke af sig selv. De skal oplæres gennem mange års erfaring og rutiner. De skal igennem både søde brudepar og de hårde og krævende bridezillaer, før de er udklækket og stabile nok til at levere flotte bryllupsfoto hvergang de er afsted.

Der er ikke plads til fejltagelser i denne branche. Da konkurrencen er ekstrem hård og halvdelen af Danmark med bare et semi godt kamera, kan lave en hjemmeside og kalde sig for bryllupsfotografer.

bryllup

Bryllupsfotograf pris

Priser for bryllupsfoto varierer utrolig meget fra fotograf til fotograf. Nogle fotografer leverer et super flot resultat og tager sig godt betalt for deres billeder. Andre skyder bryllupper mere, som amatørfotograf og tjener lidt ved siden af deres daglige job. Vores opfattelse vil altid være den, at pris og kvalitet hænger sammen.

Kompetente folk ved hvad deres evner og produkt er værd. Derfor bør man ikke bare sælge sine bryllupsbilleder for en skandaløs lav pris. Mest fordi, hvis du starter med en lav pris, forventer folk altid din pris vil være lav. Vælger du så at blive professionel og betale din skat, som vi andre, så hænger 3.000kr for en heldagsfotografering altså ikke sammen mere.

bryllupper

Kan man uddanne sig, som bryllupsfotograf? (Det spørgsmål hører vi tit)

Der findes ingen uddannelse, som bryllupsfotograf. De 2 officielle uddannelser er rettet mod reklamefotografiet og fotojournalismen. Men vælger du en af de 2 uddannelser, er det nok fotojournalismen, der kommer tættest på den type fotografering brudepar efterspøger idag.

Stilen idag mere fotodokumentarisk, hvor fotografen følger brudeparret fra forberedelse til brudevalsen. Det giver mange forskellige billeder og en langt mere sammenhængende fortælling i billederne.

Fotografering af bryllupsfotos i KBH

bryllupsfotograf-kolding

Landsdækkende bryllupsfotografering

Idag tilbyder de mest seriøse fotografer, landsdækkende bryllupsfotografering. Det gør de selvfølgelig, fordi de ikke kan leve af kun at være den “lokale” bryllupsfotograf mere. Der er som nævnt tidligere, stor konkurrence på området, og derfor skal man møde op de steder hvor opgaverne er.

Se billeder fra bryllupper i KBH

Bryllupsfotograf København og Sjælland

En del af den landsdækkende service vi tilbyder gælder selvfølgelig også som bryllupsfotograf København og Sjælland. På Sjælland er der mange skønne steder vi har besøgt, som bryllupsfotograf. Steder, som Kokkedal Slot ved Hørsholm, Comwell Roskilde, Bernstorff Slot, Næsbyholm Slot, Sonnerupgaard Gods, Restaurant Herthadalen, Strandmøllekroen, Hotel Bretagne, Hornbæk, Bandholm Hotel, Sauntehus Slotshotel, Humleorehus, Ganløse Kro, Christinelund, Kragerup Gods.

Bryllupsfotograf København og Sjælland

Bryllupsfotograf Aarhus og Jylland

Endnu engang er det, som landsdækkende bryllupsfotograf, sådan at vi rejser over hele landet. Og Jylland er skøn (især om sommeren). Ligesom her er der mange skønne steder for bryllupsfotografering.

Vi har besøgt mange super hyggelige steder i Jylland, såsom: Lille Restrup, Scheelsminde, Rosenholm Slot, Sanden Bjerggaard, Montra Hotels, Varna Palæet, Ellers Park, Clausholm Slot, Vejlefjord, Lindenborg Slot, Hvide Hus og mange andre fine steder både i Nordjylland, Østjylland samt Sønderjylland.

Bryllupsfotograf Aarhus og Jylland

Bryllupsfotograf Odense og Fyn

Man kan ikke nævne Sjælland og Jylland, som landsdækkende bryllupsfotograf, uden også at nævne Fyn. Vi har lavet mange spændende bryllupsfotos på Fyn og i Odense igennem de sidste 10 år. Vi elsker jobbet, som bryllupsfotograf og nyder at rejse rundt i Danmark. Fyn er ingen undtagelse, får det kommer til skønne steder at lave bryllupsfotografering.

Vi har været på: Lykkesholm slot, Holckenhavn Slot, Hindsgavl Slot, Boltinggaard Gods, Næsbyholm Slot, Knudsens Gaard, Gl. Brydegaard, First Hotel Grand, Comwell Kongebrogaarden, Hvedholm Slot, Broholm Slot og mange andre skønne steder på Fyn.

bryllupsfotografen

Portrætfotograf til bryllupsfoto

Visionen er klar! Portrætfotografen elsker bryllupsfoto og vi bestræber os altid på at levere de bedste billeder fra bryllup. Vi nyder at lave mange forskellige detaljebilleder af både vielsesringe, brudesløret, brudebuketten, brudekjolen, brudeparret selvfølgelig, bryllupsreceptionen, bryllupstransporten, æresporten, underholdningen, musikken til brylluppet, de mange flotte festkjoler, sange og indslag, bordkort, gæstebogen, sangskjulere, taler, maden, talerækken, toastmaster, brudepiger, bestman og meget meget mere.

Missionen er klar: Vi vil være Danmarks bedste bryllupsfotograf.

Portrætfotograf til bryllupsfoto

Det gælder også indenfor reklamefotografi, portrætfotografi, erhvervsfotografi, børnefotografi, boudoir fotografi, osv. De dygtige fotografer, er der som regel også rift om, og de er oftest booket ud i lang tid i forvejen. Skal i sikre jer gode bryllupsbilleder fra den største dag i jeres liv, så sørg for at booke fotografen i god tid.

Godt bryllup

læs også: