Bryllupsfotograf Aarhus

Bryllupsfotograf Aarhus

Bryllupsfotograf Aarhus – smilets by. En skøn lille storby. Masser af små hyggelige gader og altid en dejlig stemning og liv. Århus er og bliver en studieby, det fornemmer man. Flere og flere flytter også til Århus. Den ligger godt og den har vand, strande, store flotte skovarealer og masser af kulturelle udbud. I Aarhus er der også masser af skønne steder hvor man kan lave flotte bryllupsfoto. Aarhus trækker hvert år mange mennesker til med Sculpture by the sea og andre kulturelle tiltag.

Se bryllupsbilleder ved prisvindende fotograf i Aarhus

bryllupsfotograf aarhus

Gode foto lokationer i Aarhus

Skal du ud, som fotograf, bryllupsfotograf eller portrætfotograf i Aarhus, er der masser af skønne steder du kan fotografere. Der kan blandt andet laves smukke billeder med naturen, som baggrund ved det hyggelige Varna Palæ / Odd Fellow. Her har du også mindeparken og Moesgaard museum tæt på. Botanisk have i Aarhus er også rigtig meget brugt. Vil du have lidt mere Urban style, er der naturligvis også selve Aarhus midtby, ved Åen og det nye Dokk1. Aarhus havn byder også på mere rå foto muligheder, omend den var mere spændende engang. Der spærres jo af allesteder pga terror etc. Godsbanen byder også på mange spændende steder at fotografere i det mere Urban look.

bryllupsfotograf vores stor edag

Aarhus hyggelige steder

Aarhus har ligesom København en masse små hyggelige områder, der er hver at tage et kig på. Tivoli Friheden er jo som at komme 100 år tilbage i tiden. Gyngen tilbyder musik i alle afskygninger i hyggelige lokaler i Aarhus baggård. Lynfabrikken er tilbud til alle med kunstneriske interesser, den fungerer også, som cafe. Aros hvis du er til kunst.

bryllupsfotograf aarhus c

Bryllup Aarhus

Skal i holde jeres bryllup i Aarhus er der selvfølgelig her også masser af gode muligheder for at holde festen i smukke rammer. Aarhus teater laver i samarbejde med Cafe Hack mange personlige bryllupper. Varna Palæet hvis det skal være mere fancy, samt Hotel Royal. Turbinehallen er også et godt sted. Der er også Frederikshøj, der ligger tæt på Mindeparken. Det gamle mejeri er også hyggeligt. Vil i lidt udenfor Aarhus, så ligger Norsminde Kro også fantastisk. Flere steder kan nævnes : Marselis Hotel, Park13, Smedien, Centralværkstedet.

Læs om den lokale fotograf her