bryllupsfotograf
fotografering
bryllupsfotografering
fotograf
fotograf

Fotograf

Fotografering kan ikke udføres af en robot. Det stiller store krav til en fotograf og særligt dennes evne til at bruge alle sine visuelle sanser, når der arbejdes med fotografiet. AsmussenFotografi har vundet flere priser for sine fotografier. Men hvad er det der gør, at en fotograf vinder titler imens andre ikke gør?

Udover evnen bagved kameraet, kræves det af en fotograf at han tænker sit billede igennem, før han laver det. Billedet skal udstråle personlighed og spontanitet, men samtidigt også have en klar visuel ide - et storyboard. Fotografiet skal fortælle sin egen unikke historie og en fotograf skal altid presse sine grænser så han føger med udviklingen, og forbliver i den fotografiske elite.

Når billedet er i kassen og fotografen er tilfreds med sin raw-fil, så skal billedet efterbehandles og sættes op til enten print, tryk eller fremkaldelse. Her skilles fårene oftest fra bukkene. Mange fotografer kan åbne for photoshop og rode rundt i farver, kurver, filtre og layers osv., men kunsten for en fotograf er at begrænse efterbehandlingen, så den præcist, men elegant, fremhæver det essentielle i billedet.

Fotografering hos AsmussenFotografi handler om mennesker og følelser. Det handler om at fange det helt rigtige øjeblik, hvor personen er åben og helt sig selv. En fotograf ved hvornår, han skal trykke på knappen, og hvornår det rette øjeblik indtræder, og - endnu vigtigere - hvordan han får sin model til at slappe af og være sig selv.

Fotograf AsmussenFotografi er fotokunst i hverdagen - og går altid efter det perfekte fotografi!

Fotograf       Portrætfotograf       Kunstfotograf       Kontakt       Blog       Links Del denne side på Facebook Tweet denne side Opret et bookmark på Delicious til denne side

Valid HTML 4.01 Transitional