Portrætfotografens univers

Portrætfotograf – Fotografering af portrætter

læs mere om portrætfoto her.

potraetfotograf-til-portraetfotos

Portrætfotograf – i vores univers

Det helt rette portrætfoto sender det helt rigtige signal hos beskueren af billedet. Det rigtige portrætbillede bliver ofte til fanget i den rette stemning, hvor modellen føler sig mest naturlig og godt tilpas. Derfor kan portrætfotograferingen afhænge meget af motivet og modellen. Hvis personen der skal laves portrætfoto af har det bedst i vante omgivelser, må fotografen møde motivet der.

Det handler som portrætfotograf om at fange sjælen i portrættet.

En portrætfotograf er ofte sat i bås med en bryllupsfotograf, skolefotograf, familefotograf, gruppefotograf, børnefotograf, babyfotograf, gravidfotograf og mange andre grene af fotografiet. Det er som regelt heller ikke langt fra sandheden. Men nogle få fotografer i Danmark skiller sig ud og går sine egne veje og forsøger at angribe det traditionelle portrætfoto studie fotografi fra nye og kreative vinkler.

Et godt portrætfoto handler om kemi mellem fotografen og modellen. Det handler også om lokation og modellens lyst og engagement for at få lavet de flotte nye portrætfoto. Portrætfotografens fornemste opgave handler om at finde indtil modellens personlighed og fange dette i portrættet.

Portrætfotografering i hele Danmark

Rigtigt mange portrætfotografer i Danmark, arbejder med portrætfoto i deres fotostudie med klassiske remedier indenfor portrætfoto som kulisser og stofbaggrunde. Den nye portrætfotograf bryder lidt med de gamle traditioner og sætter det klassiske portrætfoto lidt til vægs. Mange måder at bryde disse rammer er brugen af on location fotografering. Brugen af eksisterende lys og spændende lokationer.

Den dygtige portrætfotograf kan altid spotte modellens personlighed og mennesket der står foran kameraet, og herigennem skabe et unikt, personligt og spændende portrætfoto.

Portrætfotograf i en liga for sig.

Søger du en portrætfotograf i Aarhus, Aalborg, København, OdenseRanders, Vejle, Kolding, Horsens, Fredericia, Silkeborg, Esbjerg, Haderslev, Viborg, Skanderborg, Ebeltoft, Herning, Skive, Holstebro, Vejen, Risskov og mange andre danske byer, så er du kommet det rigtige sted hen.

En dygtig portrætfotograf med mange års erfaring, det rigtige udstyr og de kreative ideer. En fotograf til flotte portrætfoto og spændende billeder. Portræt fotograf med erfaring indenfor alle former for portrætfotografering og samtidig sætter nye standarder for portrætfoto der flytter grænser. Stil krav til dine billeder og din fotograf, de gør vi også. Læs mere på www.asmussenfoto.dk