Modeller søges til kreative fotos

Kunstfotograf Rene Asmussen søger modeller

Kunne du tænke dig at blive en del af Rene Asmussens kunstneriske billeder. Blive foreviget af en af Danmarks mest kreative fotografer. Hænge på internationale udstillinger etc. En god mulighed for at fremme din modelkarriere. Alle modeller er interessante, så send et par billeder og skriv lidt om dine model drømme til os her på siden. Vi denne mail formular. Så svarer vi dig tilbage, og i den svar mail kan du så vedhæfte dine billeder.

Skriv til os HER

Model for Fotograf

Når du arbejder med Fotograf Rene Asmussen, som foto model, så handler det ikke om at stå i de traditionelle modelskud opstillinger og poseringer. Rene Asmussen, fortæller en historie med sine billeder, så dine indre “skuespillerinde” evner kommer også i spil her. Du skal også helst gerne kunne lægge en pæn makeup, uden at være over stylet.

Drømmer du om at blive model?

Da Rene Asmussen er en garvet fotograf, er det nødvendigt at du har erfaring, som model. Der er ikke tid til at bruge for mange timer på at vise dig de opstillinger og poseringer i en kreativ arbejdsproces, skal du hurtigt kunne lure af hvad fotografen gerne vil have.

Er du interesseret i sådan en opgave, så får du selvfølgelig billederne i fuld opløsning af fotografen, når værkerne er færdige. Vi laver også både portrætter og mode-like skud af dig, som du også kan bruge bagefter i bytte for din model tid hos fotografen.