Kunstfotograf Rene Asmussen søger modeller

Modeller søges – Kunne du tænke dig at blive en del af Rene Asmussens kunstneriske billeder. Blive foreviget af en af Danmarks mest kreative fotografer. Hænge på internationale udstillinger etc. En god mulighed for at fremme din modelkarriere. Alle modeller er interessante, så send et par billeder og skriv lidt om dine model drømme til os her på siden. Vi denne mail formular. Så svarer vi dig tilbage, og i den svar mail kan du så vedhæfte dine billeder.

Skriv til os HER

kunstneriske portrætter

Model for Fotograf

Når du arbejder med Fotograf Rene Asmussen, som foto model, så handler det ikke om at stå i de traditionelle modelskud opstillinger og poseringer. Rene Asmussen, fortæller en historie med sine billeder, så dine indre “skuespillerinde” evner kommer også i spil her. Du skal også helst gerne kunne lægge en pæn makeup, uden at være over stylet.

Drømmer du om at blive model?

Da Rene Asmussen er en garvet fotograf, er det nødvendigt at du har erfaring, som model. Der er ikke tid til at bruge for mange timer på at vise dig de opstillinger og poseringer i en kreativ arbejdsproces, skal du hurtigt kunne lure af hvad fotografen gerne vil have.

Er du interesseret i sådan en opgave, så får du selvfølgelig billederne i fuld opløsning af fotografen, når værkerne er færdige. Vi laver også både portrætter og mode-like skud af dig, som du også kan bruge bagefter i bytte for din model tid hos fotografen.

Portrætfotografering

Fotografen kåret DM i foto

Efter først at have vundet DM i foto, vandt Rene Asmussen også VM i foto. Præmieoverrækkelsen foregik i Østrig ved “Austrian Super Circuit” også kaldet “Trienberg super Circuit”, som er verdens største fotokonkurrence, med over 50.000 deltagere hvert eneste år, fra hele verden.

Herunder kan i se nogle af billederne, som fotograf Rene Asmussen vandt både DM og VM i foto med. Billederne er lavet i vanlig surrealistisk billedstil, som oftest kendetegner fotografens arbejde. Blandt deltagerne var, der fotografer indenfor mange forskellige katagorier som :

 • Fotojournalister
 • Kunstfotografer
 • Landsskabsfotografer
 • Sort/Hvid fotografer
 • Farve/papir fotografer
 • Portrætfotografer
 • Eksperimentelle fotografer
 • Bryllupsfotografer
 • Børnefotografer
 • Reklamefotografer
 • Professionelle fotografer
 • Amatør fotografer
 • og mange andre fotografiske grene.

Herunder kan i se vinder billederne fra fotografen

portraet-fotografer

Fotograf eller maler

Idag er det med digitale efterbehandlingsprogrammer blevet meget nemmere at lave spændende og kreative fotografiske portrætter. Fotograf Asmussenfoto er inpireret af de gamle malere som Rembrandt og nyere tids store maler Odd Nerdrum. Lyset og farverne har en helt unik betydning for det enkelte værk.

Fotografer laver idag mange forskellige opgaver, Fotograf Rene Asmussen laver blandet andet flotte fotokunstneriske og maleriske portrætter som ovenstående foto.

Reklamefotografens univers

Malerier og fotografer i den digitale tidsalder

Fotografiet smelter sammen med maleriet. Fotokunstnere eksperimenterer som aldrig før. Og resultatet er ofte spændende maleriske fotografier. Maleriet er unikt i sin helt egen fortolkning og som kunstgren. Men fotografiet er stærkt på vej som kunst konkurrent til de flotte malerier. (Modeller søges)

Læs også: