Portrætfotograf Asmussen foto elsker at lave spændende portrætfoto. Portrætfotografering i alle genre. Et portræt skal vise personen, vise personens historie og fortælle hele denne persons liv i dette ene portræt.

portræt

En portrætfotograf til portrætfotos ved hvad der skal til for at fange den rette stemning det rette øjeblik. Den kreative portrætfotograf får også mere ud af billedet end blot selve portrættet. Han formår at sætte personen i relief til selve lokationen og personens miljø.

Professionel portrætfotograf med international erfaring. Med flere internationale priser for kreative portrætfoto og fotokunstneriske billeder er Asmussenfoto en dygtig og kreativ portrætfotograf.

Portrætfoto og fotokunst

Portrætfotografering ved en dygtig og kreativ kunst fotograf kan med få midler og lidt hjælp fra photoshop laves til fotokunst. Fotografering ved en portræt fotograf med erfaring indenfor modefotografi og kunstfoto skaber et spændende mix af billeder med glød og teknisk spændende fotos der så til sidst blendes sammen i photoshop og bliver til en portrætfotokunst.

Skønne portrætbilleder ved professionel

En billedserie ved Asmussenfoto

Kan du lide billedserier med fotokunstnerisk touch. Så klik ind og se den spændende fotografs portrætter i en spændende billedstil. Fotograferingen der ligger i et mix mellem modefotografiet og fotojournalismen.

Et portræt (fransk portrait, af latin protractum, hvad der drages frem for lyset) er ofte en billedlig fremstilling af en person: maleri, fotografi eller en skulptur. Det kan også være en skriftlig skildring. J. P. Jacobsens uovertrufne af Marie Grubbe er fx meget malende.

Flere artikler: