Som professionel fotograf laver vi altid professionelle billeder

Professionel fotograf til professionelle billeder er i vores optik altid et krav. Vi har mange forskellige slags fotograf opgaver, der strækker sig over erhverv og private. Uanset om vil laver billeder til hjemmesider, billeder af erhverv og mode, bryllupper, familier eller til reklamer og tryksager, så er kvalitet et ufravigeligt krav fra vores side. Vi er ikke tilfredse, før vores kunder er det.

fotograf Asmussen foto

Erhvervsfotograf

Som Erhvervsfotograf har vi mange spændende opgaver for virksomheder rundt omkring i landet. Vi vurderer at et godt mix imellem vores fotografiske ideer og virksomhedens behov for visuelle udtryk, er et godt udgangspunkt for et samarbejde over tid. Vi har igennem flere år samarbejdet med mange både større og mindre virksomheder omkring opdateringer af deres billedmateriale til både hjemmesider, tryksager og de sociale medier.

Bryllupsfotograf

Som bryllupsfotograf er vi naturligvis en del af holdet bag Danmarks bedste bryllupsfotografer i Vores Store Dag. Bryllupsfotografering handler meget om personlig fotografering og her skal fotografen kunne begå sig blandt mange forskellige slags mennesker og ikke mindst forskellige typer lokationer og feststeder. Det kræver et godt øje for både detaljer og stemning. Og så skal man kunne samarbejde med både brudepar, gæster og personale på stederne.

Portrætfotograf

Portrætfotograf til portrætfotos med glød og masser af personlighed, er noget af de vi elsker at lave allermest. Vi har fotograferet mange professionelle medarbejderportrætter, portrætfotos til erhverv, dating, Linkedin, Facebook, visitkort og meget andet. Vi samarbejder med flere virksomheder, hvor vi hvert år fotograferer de ansatte så billederne er uptodate på deres hjemmeside.